Классика - онлайн! Перша Українська Радіостанція Класичної Музики

Пошук

Ви не один!

На даний момент 142 гостей на сайті

Про Погоду

На цю ж тему

Наш Ефір

Зараз лунає NOW
Reload the page please

Facebook user?

Опитування

Слухати класичну музику – це для Вас:
 

День народження

16 квітня 2024
Sir Charles Chaplin 1889
Ruth Madoc 1943
Nick Berry 1963
Spike Milligan 1918
Gerry Rafferty 1943
Gabrielle Sabatini 1970
Dusty Springfield 1939
Jimmy Osmond 1963
Conchita Martinez 1972

Фото дня

478px-GPN-2000-001978.jpg
Новини
Львів вшанує Івана Павла ІІ PDF Друк e-mail
Четвер, 21 квітня 2011, 20:37

1 травня, у день беатифікації Папи Римського Івана Павла ІІ у Львові представлять ораторію «Totus Tuus». Ораторію на тексти Івана Павла ІІ та вірші Анни Волинської поставив Мирослав Волинський. Виконувати ораторію будуть хор і оркестр капели «Трембіта», Західний територіальний Центр військово-музичного мистецтва (музичний керівник і диригент – заслужений діяч мистецтв України, полковник Микола Орач), дитячий хор «Соломія» та солісти О.Бубела (сопрано), Л.Скорук (м-сопрано), В.Кудоба(тенор), І.Міхневич (бас) та Заслужений артист України І.Коцаба (баритон). Читцем ораторії є заслужений діяч мистецтв України П.Зозуляк. Захід організовують Львівська Архиєпархія УГКЦ, фундація «Андрей», Львівське відділення Всеукраїнської національної музичної спілки під патронатом Архиєпископа Львівської УГКЦ Владики Ігоря Возьняка.

Детальніше...
 
Metropolitan підтримає Домінго PDF Друк e-mail
Середа, 20 квітня 2011, 21:23

Керівництво нью-йоркського Metropolitan  прийняло таки рішення вирушити на гастролі Японією в червні цього року. Генеральний директор оперного театру Peter Gelb оголосив про те, що це рішення прийнято після позитивної доповіді Державного департаменту туризму щодо поїздок в Токіо. Він додав: "Наш візит до Японії підніме дух японського народу, яким зараз необхідне підтвердження підтримки та солідарності". Музичний директор James Levine диригуватиме концертом Верді "Don Carlo" в Нагої 5 червня, в день 40-річчя його дебюту на сцені Metropolitan.

 
Дніпропетровським органним залом зайнялося МінКультури PDF Друк e-mail
Вівторок, 19 квітня 2011, 17:25

Міністерство культури зайнялося питанням передачі Брянського (Миколаївського) храму (Будинок органної та камерної музики) в Дніпропетровську у власність УПЦ МП. Про це йдеться в офіційній відповіді відомства на запит народного депутата Святослава Олійника. Згідно з документом, Мінкульт направило відповідні інформаційні запити до Управління культури Дніпропетровської ОДА, а також до обласної ради.

Детальніше...
 
Філадельфійський оркестр - банкрут PDF Друк e-mail
Понеділок, 18 квітня 2011, 17:21

Один з найавторитетніших симфонічних колективів США оголосив про банкрутство. На його найближчих виступах це ніяк не відіб'ється, але для продовження діяльності колективу потрібно зібрати як мінімум 160 мільйонів доларів. Частину суми - 12 млн - оркестру необхідно знайти вже до листопада. Ці гроші підуть на покриття дефіциту бюджету, поточних активів і оформлення процедури банкрутства.

Детальніше...
 
Decca Classics багатшає PDF Друк e-mail
Субота, 16 квітня 2011, 18:04

Британська компанія звукозапису Decca Classics вперше за майже 60 років підписала контракт з піаністом. 18- річний Benjamin Grosvenor став наймолодшим британським виконавцем, з яким компанія уклала угоду. Grosvenor, якого видання «The Independent» назвало «єдиним на мільйон - на кілька мільйонів», ще в 11 років став наймолодшим фіналістом за всю історію конкурсу BBC 'Young Musician of the Year'.

Детальніше...
 
Стартує фестиваль ім. Гмирі PDF Друк e-mail
П'ятниця, 15 квітня 2011, 10:17

У Дніпропетровську, в консерваторії імені М. Глінки, відкрився VIII Всеукраїнський фестиваль вокального мистецтва імені Бориса Гмирі. Цього року в ньому візьмуть участь 127 конкурсантів у віці від 8 до 35 років з 20 міст України та Білорусі. Фестиваль триватиме 3 дні.

Детальніше...
 
Домінго не боїться радіації PDF Друк e-mail
Четвер, 14 квітня 2011, 08:05

Іспанський тенор Пласідо Домінго дасть два концерти в Японії. Спочатку партнеркою співака на сцені мала бути Ana Maria Martinez, але вона відмовилася від участі в концертах, і її замінила Virginia Tola. У поїздці Домінго також супроводжуватимуть його дружина і внучка. Невизначеність залишається у ставленні нью-йоркського оперного театру Метрополітен до запланованого на червень турне по Японії.

 
Стартував конкурс піаністів PDF Друк e-mail
Вівторок, 12 квітня 2011, 22:40

У концертній залі Кіровоградського музичного училища урочисто відкрили ХІІІ фестиваль-конкурс молодих піаністів «Нейгаузівські музичні зустрічі». В цьому році у конкурсі змагатимуться понад 70 піаністів з різних країн світу. До складу журі на чолі з заслуженим артистом України, професором Національної музичної академії ім. П.І.Чайковського Юрієм Котом увійшли також представники інших держав.

Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Сторінка 7 з 10