Классика - онлайн! Перша Українська Радіостанція Класичної Музики

Пошук

Ви не один!

На даний момент 162 гостей на сайті

Про Погоду

На цю ж тему

Наш Ефір


Зараз лунає NOW
- Автор - Назва:
Bach - Harpsichord Concerto In G Minor, BWV1058 2.Andante
Наступний NEXT
- Автор - Назва:
Bach - Concerto For Oboe & Violin In C Minor, BWV 1060 - Adagio
Слухачів: 16
Кбіт/сек: 128

Facebook user?

Опитування

Слухати класичну музику – це для Вас:
 

День народження

29 березня 2024
Sir William Walton 1902
Philip Ahn 1905
Ruby Murrey 1935
Sir John Vane 1927
Sheila Kitzinger 1929
Lord (Norman) Tebbit 1931
James Moody 1925
Eric Idle 1943
John Major CH, MP 1943
John Suchet 1944
Elle Mac Pherson 1965
Jonathan Davey! 1965

Фото дня

gounod.jpg
Большой відкрився вигуками "Браво" і "Ганьба" PDF Друк e-mail
Четвер, 03 листопада 2011, 20:48

Криками "Браво!" і "Ганьба!" закінчилася прем'єра на відкритті реконструйованого Большого театру (БТ). Після шести років ремонтних робіт театр приймав на головній сцені оперу "Руслан і Людмила", поставлену режисером-експериментатором Д. Черняковим.

Вистава зібрала аншлаг: поряд з демократичною публікою театр відвідали режисери Василій Бархатов, Роман Віктюк, Андрій Житнікін, соліст театру оперети і БТ Юрій Вєдєнєєв, художник Павєл Каплєвіч, музичний керівник та головний диригент БТ Василій Сінайскій, художній керівник балету БТ Сергій Філін, актриси Алла Демідова та Людміла Максакова. У царській ложі перебували директор королівського мадридського театру "Реал" Жерар Мортье і директор балету Паризької національної опери Бріджит Лефевр.
Перша і остання сцени були виконані в пишному традиційному стилі, інші ж – звернені в сьогоднішній день: царство Чорномора нагадувало психіатричну клініку, а в палаці чарівниці Наїни дівчата в сучасних костюмах жонглювали, танцювали та каталися на роликах, виконуючи вокальні партії. Схоже, це і не сприйняла публіка, яка чекала більшої традиційності та не очікувала експериментальності.
Наступна очікувана подія у БТ – балет "Спляча красуня". 18 листопада в постановці Юрія Григоровича головну чоловічу роль виконає зірка світового балету, запрошений соліст Девід Холлберг. Крім того, першу в РФ постановку опери "Кавалер троянди" Ріхарда Штрауса підготують до весни, а влітку відбудеться вистава "Чарівниці" Чайковського.