Классика - онлайн! Перша Українська Радіостанція Класичної Музики

Пошук

Ви не один!

На даний момент 146 гостей на сайті

Про Погоду

На цю ж тему

Наш Ефір

Зараз лунає NOW
Reload the page please

Facebook user?

Опитування

Слухати класичну музику – це для Вас:
 

День народження

16 квітня 2024
Sir Charles Chaplin 1889
Ruth Madoc 1943
Nick Berry 1963
Spike Milligan 1918
Gerry Rafferty 1943
Gabrielle Sabatini 1970
Dusty Springfield 1939
Jimmy Osmond 1963
Conchita Martinez 1972

Фото дня

Paul-Dukas.jpg
Завершився берлінський фестиваль PDF Друк e-mail
Понеділок, 26 вересня 2011, 19:50

У Берліні завершився Музичний фестиваль 2011, який продемонстрував успішні показники. Основна увага в цьому році приділялася музиці Франца Ліста, Густава Малера, Луїджі Ноно та Вольфганга Ріма. Програма фестивалю складалася з 25-ти заходів, які відвідали 35000 осіб. Виступи проходили на сцені Філармонії, Берлінського концертного залу, в Гетсиманській церкві та в Radialsystem. Великий інтерес публіки викликала ретроспектива творів Вольфганга Ріма, який відвідав фестиваль у якості гостя.

Хітами музичного свята стали виступи Оркестру Філадельфії, Charles Dutoit і Jean-Yves Thibaudet, німецька прем'єра скрипкового концерту фінського композитора Esa-Pekka Salonen, інтерпретація творів Ріма скрипальок Anne-Sophie Mutter і Tabea Zimmermann, поява Christian Thielmanns в якості нового головного диригента Саксонської Державної капели Дрездена, концерти ансамблю Huelgas з Minguet Quartett і Gesualdo Consorts, Восьма симфонія Малера у виконанні Берлінського філармонічного оркестру та інші концерти.
Крім концертів до програми фестивалю входили також виставки: портретні роботи фотографа Benjamin Rinner демонструвалися у фойє філармонії, а виставку, присвячену життю і творчості Луїджі Номо влаштували у фойє Камерного музичного залу.